Parkour & Calisthenics 13+

parkour Drammen

PARKOUR & CALISTHENICS 13+

Her jobber vi med basisøvelser som rulle, hjul, håndstående, stift, etc. for å gi de et grunnlag til å komme videre i utviklings-trappene. De blir inndelt i faste grupper etter nivå slik at alle får utfordringer ut i fra sine egne forutsetninger.

Målsetningen for denne gruppen er å utvikle ferdigheter – og å lære elementer som de skal vise frem for foreldre/foresatte og andre på semesteravslutning som arrangeres i desember hvert år. Gymnastene trener på det alderstrinnet som de fyller det samme året.

Tricking, eller triksing, er en treningsdisiplin som kombinerer spark fra kampsport med saltoer og andre elementer fra turn og dansebevegelser fra breakdansing. Tricking er en relativt ny sport som er en blanding av hovedsakelig kampsport og turn.

Triksing er ingen konkurransesport og har ingen regler.

Meld deg på her

Treningssted: Grophallen og Turnhallen

Treningstid:

  • Onsdag kl 20.00-22.00, Turnhallen
  • Fredag  kl 21.00-23.00, Grophallen

Pris for partier er treningskontingent pr semester (nevnt på partiene), en årlig medlemskontingent (450,-) og administrasjonsgebyr (20,-). Medlemskontingenten på kr 450 inkluderer idrettsforsikring og medlemskap i Drammens Turnforening for et kalenderår.

Meld deg på her