Åpen dag 11.05.2018

Ekstra koselig beskjed for alle turnere i Drammens Turnforening!

I dag er det skolefri, solen steiker på himmelen og vi åpner opp hallen. Vi kjører åpen dag i Grophallen for ALLE medlemmer i Drammens Turnforening fra 12:00-19:00 for 50,- (uansett hvor lenge du blir).

Her vil det være en instruktør i nærheten som passer på i tilfelle noe skulle skje. Turnere har mulighet til å trene så lenge de vil fra NÅ til 19:00. Alle instruktører i Drammens Turnforening trener gratis!

Ta på treningsklær, på med solkrem, godt humør, liten matpakke, 50-spenn og bli med på dagens spontan-åpen dag! Det er Kim Inge Rikheim Nilsen som er tilgjengelig for hele dagen.

Om foreldre vil komme innom for å snakke med meg (Kim) eller bare se på sine barn så er dere også hjertelig velkommen! Dette er bare et koselig tilbud for alle som har lyst 🙂

De som betaler med Vipps må ha med screenshot av overføringen. Husk å legg til: «Åpen dag 10.Mai» i kommentar på overføring. Da slipper barna å ha med cash, noe jeg har sluttet å bruke fullstending! Vipps: #11578 (ellers søk «Drammens Turnforening»)

Vi snakkes! 🌞🎏

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s